Overzicht Dreamfields Pasta producten
Elbows (Macaroni)
De meest gangbare soort, die lekker smaakt met een klassieke tomatensaus of als 'Hollandse macaroni'. Kan ook uitstekend gebruikt worden voor koude pastasalades. Vries de restjes van uw pastasalade in eenpersoons porties in en u heeft een makkelijk mee te nemen lunch voor op het werk.
Penne Rigate
De open staafjes penne hebben een ribbel, waardoor uw saus goed blijft hangen op de penne. Lekker met een klassieke Bolognese saus, maar ook eenvoudig met wat pesto, olijfolie en geschaafde kaas een traktatie.
Rotini
De stevige, gedraaide vorm van de Rotini zorgt ervoor dat de saus goed blijft hangen. Lekker met allerlei sauzen, maar ook in koude zomer salades.
Lasagna
Met deze lasagnevellen maakt u de lekkerste lasagneschotels. De saus loopt niet naar de zijkanten van de schaal, door het golvende oppervlak. Kook de lasagne volgens de verpakking beetgaar en warm de schotel in de oven verder door met uw favoriete ingrediënten. Als u een grote schaal maakt, kunt u eenpersoons porties invriezen. Combineer de lasagne ook eens met spinazie, ham en witte roomsaus.
Spaghetti
Deze populaire pastavorm is te gebruiken in bijna ieder pastagerecht. De lange dunne slierten blijven ook na het koken mooi soepel. Heerlijk met klassieke Bolognese saus, als spaghetti Carbonara of simpel met pesto, olijfolie en geschaafde Parmezaanse kaas.
Angel Hair (Engelenhaar)
Angel Hair is de dunste variant van de Dreamfields pasta. Deze pasta hoeft slechts 5 minuten te worden gekookt. Angel Hair combineert heel goed met delicate sauzen. Ook ideaal in roerbakgerechten met zeevruchten of in gerechten waarin mihoen wordt gebruikt. In kleine stukjes gebroken ook te gebruiken als vermicelli in de soep
Linguine (Platte Spaghetti)
Linquine laat zich het beste omschrijven als 'platte' spaghetti. Het kan gebruikt worden in recepten waar mie wordt gebruikt, als pasta bij vlees of vis of als hoofdingrediënt in diverse pastagerechten. Zoals alle Dreamfields pasta is ook deze pasta heerlijk van smaak en niet te onderscheiden van traditionele pasta?s.