top_banner

Overzicht Dreamfields Pasta producten


Elbows (Macaroni)


De meest gangbare soort, die lekker smaakt met een klassieke tomatensaus of als 'Hollandse macaroni'. Kan ook uitstekend gebruikt worden voor koude pastasalades. Vries de restjes van uw pastasalade in eenpersoons porties in en u heeft een makkelijk mee te nemen lunch voor op het werk.

dreamfields_elbows shoppingcart

Penne Rigate


De open staafjes penne hebben een ribbel, waardoor uw saus goed blijft hangen op de penne. Lekker met een klassieke Bolognese saus, maar ook eenvoudig met wat pesto, olijfolie en geschaafde kaas een traktatie.

dreamfields_penne_rigate shoppingcart

Rotini


De stevige, gedraaide vorm van de Rotini zorgt ervoor dat de saus goed blijft hangen. Lekker met allerlei sauzen, maar ook in koude zomer salades.

dreamfields_rotini shoppingcart

Lasagna


Met deze lasagnevellen maakt u de lekkerste lasagneschotels. De saus loopt niet naar de zijkanten van de schaal, door het golvende oppervlak. Kook de lasagne volgens de verpakking beetgaar en warm de schotel in de oven verder door met uw favoriete ingrediŽnten. Als u een grote schaal maakt, kunt u eenpersoons porties invriezen. Combineer de lasagne ook eens met spinazie, ham en witte roomsaus.

dreamfields_lasagna

shoppingcart

Spaghetti


Deze populaire pastavorm is te gebruiken in bijna ieder pastagerecht. De lange dunne slierten blijven ook na het koken mooi soepel. Heerlijk met klassieke Bolognese saus, als spaghetti Carbonara of simpel met pesto, olijfolie en geschaafde Parmezaanse kaas.

dreamfields_spaghetti

shoppingcart

Angel Hair (Engelenhaar)


Angel Hair is de dunste variant van de Dreamfields pasta. Deze pasta hoeft slechts 5 minuten te worden gekookt. Angel Hair combineert heel goed met delicate sauzen. Ook ideaal in roerbakgerechten met zeevruchten of in gerechten waarin mihoen wordt gebruikt. In kleine stukjes gebroken ook te gebruiken als vermicelli in de soep

dreamfields_angel_hair

shoppingcart

Linguine (Platte Spaghetti)


Linquine laat zich het beste omschrijven als 'platte' spaghetti. Het kan gebruikt worden in recepten waar mie wordt gebruikt, als pasta bij vlees of vis of als hoofdingrediŽnt in diverse pastagerechten. Zoals alle Dreamfields pasta is ook deze pasta heerlijk van smaak en niet te onderscheiden van traditionele pasta?s.

dreamfields_linquine

shoppingcart

Disclaimer: De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Dieet Support Nederland op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dieet Support Nederland kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Dieet Support Nederland is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van Low Carb dieten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Dieet Support Nederland kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.